perfection....

vad är perfektion?
Finns det ens något/någon så bra och felfritt som skulle kunna kallas perfektion. och om det finns det, hur skulle det/den då vara?
jag tar människor och dess skönhets ideal som ett exempel.
den ena är är för tjock, den andra är för smal, den tredje har utstående öron, den fjärde har fula tänder.... och så håller det på, det tar lixom aldrig slut!, alla har vi något som vi skulle vilja ändra på, det kommer man aldrig ifrån. och varför gör man inte det? jo för att hela våran värld kretsar kring att leva upp till perfektionen som i själva verket inte existerar.
folk lever på ingenting för att kunna ha råd med diverse skönhetsoperationer.
folk svälter sig för att kunna leva upp till alla sönder redigerade bilder på modeller i tidningarna, tv:n och på nätet. men själva grejen är ju att ingen ser ut så på riktigt!, det är därför som jag tycker det är så sjukt att det är dom mallarna som vi vill förhålla oss till.
sen är det ju även så att vi alla har olika synpunkter och åsikter på om vad perfektion är.
en tjej med långt blont lockigt hår med blå ögon och super smal kropp och gigantiska bröst, det kan vara perfektion enligt någon. medan en annan tycker att tjejen med det korta bruna håret med gröna ögon och en kurvig kropp, att det är perfektion. samma är det ju förstos när det gäller synen på perfektion på killar, vissa tycker att den stenhårda, buckliga, brunsprayade bodybuilding kroppen är perfekt, medans någon annan tycker att den killen med lite mindre armar och lite mer naturliga kroppen att det är perfekt.
det är ju så att alla tycker olika och tur är väl det, så det som är perfekt för mig är inte perfekt för någon annan, därför tycker jag att man inte borde använda ordet perfekt så onödigt mycket, med tanke på att det i stort sett inte finns något eller någon som kan leva upp till det ordet. man måste bara inse det. det ända stället som ordet perfekt igentligen passar in är i denna mening----> du är perfekt precis som du är!.

tänk på det kära vänner!, natti


Kommentarer
Postat av: Amanda

Riktigt bra skrivet tjejen!

2012-01-08 @ 01:26:53
URL: http://getgorgeous.blogg.se/
Postat av: din avokado

du har så rätt och jag blir så stolt över dig när jag läser detta, you go girl!

2012-01-08 @ 20:08:08
URL: http://juliaanystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0