SVAR PÅ FRÅGORNA!

Tänkte göra ett försök och svara på era frågor nu så here we go!

1. Beskriv dina drömmars man:)
svar: okej mina drömmars man alltså, han ska vara lång och ha fina ögon om man ser till utsidan, sen ska han vara trevlig, rolig, glad och spontan. jag älskar att bli överraskad så det är ju ett pluss om han är lite påhittig och visar att han bryr sig om mig genom att överraska med något gulligt hihi.

2. Vilket smink använder du?



svar: jag använder mig av en ganska naturlig sminkning till vardags, som bas har jag:
1.Dreamy Creamy fondation från Maybelline New York (nr 40 fown/canelle)
2. för att matta ner det glansiga anvönder jag Matte Harmony mineral powder från LUMENE.
3. på kinderna använder jag solpuder från isadora.
4. och för att markera kindbenen ytterligare har jag en rouge från Guerlain.
5. på ögonen har jag oftast bara lite maskara från isadora på dom övre fransarna, men ibland har jag även lite ögonskugga och då brukar jag köra på color infaillible från loreal. superfint skimmer blir det av den som ni även kan se på bilden ovan, eller så använder jag den andra ögonskuggan med lite olivgröna toner i som ni också kan se där.

3. Hur lyckas du alltid vara så glad?

Svar: vad kul att du har fått den uppfattningen utav mig, jag måste nog säga att det beror på att jag har så otroligt bra vänner, som alltid finns där och som bara får mig att må så bäst! men trotts detta så har ju även jag  mina svackor och dåliga dagar men det har väll alla.
4. Nämn en viktig person i ditt liv, det får inte vara en familjemedlem.

Svar: det kan jag nog inte svara på, med tanke på att jag har så många viktiga personer i mitt liv, så jag får nog säga mina vänner och min familj.

5.hur gör du dig i ordning en vanlig dag?

Svar: jag sminkar mig oftast så som skrev i den tidigare frågan, sen klär jag väl på mig efter humör tror jag:) håret bukar få hänga med som det är eller så sätter jag upp det i en hästsvans.

6.vad är dina bästa tips för att pigga upp sig en grå och tråkig dag?

Svar: mina bästa tips är helt klart att umgås med en bra vän/vänner, snacka om allt mellan himmel och jord eller bara att sitta och mysa med en filt och en bra film. jag brukar även sticka ut och springa och sen ta en lång härlig dusch, måla naglarna och bara ta hand om sig själv lite. det piggar också upp en trist dag:)

7.vilken är din favorittidning?

Svar: Det är olika, men jag läser oftast SOLO och veckorevyn:)

8.vad är det bästa du vet med varje årstid?

Svar:
Hösten: det bästa med hösten är alla fina färger ute på löven och alla snygga kläder som hösten har att erbjuda!
Vintern: det bästa med vintern är nog allt det där mysiga innan jul med massa levande ljus och själva julafton då såklart.
våren: jag älskar våren!, vårkännslorna som man får när man ser första vitsipporna, när fåglarna börjar sjunga och doften av vår och värme börjar komma. helt oslagbart!
sommaren: sommaren är helt klart min favoritårstid och det bästa med den är allt haha. sena utekvällar med kompisarna, färska jordgubbar med glass<3, sola och bada, brunbrända den! jag vill ha sommar nu TACK!

9.vart kommer din känsla för stil ifrån?, är du väldigt modeintresserad?

Svar: min känsla för stil kommer nog från mamma haha, hon har alltid varit modeintresserad. när jag var mindre tog hon med mig till olika modevisningar som hon gick och jag tyckte det var super kul. så jag tror det är ifrån henne som jag har fått den ifrån. och ja, jag är väldigt modeintresserad av mig, jag älskar kläder!

10.har du någon dröm för framtiden som du aldrig kommer släppa?

Svar: jag har ingen speciell dröm för vad jag vill bli inom ett visst yrke eller intresse faktist. men däremot har jag en dröm om att resa mycket och se världen. det är något som jag verkligen vill göra.

11. vilka är de bästa låtarna för dig just nu?

Svar:
jason derulo-breathing
Norlie & KKV-Tröjan du hatar
David Gray-This Year's love
resten av svaren får ni imorn :) 
puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0